» » “Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства

“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства


До Дня захисника України уселищі Семенівка Полтавської області відбувся відкритий турнір козацького багатоборства з рекреаційних  видів спорту. Захід зібрав 16 команд з усієї Полтавщини, а оскільки  Асоціацію людей з обмеженими можливостями Семенівської ТГ, яка організувала турнір, та членів центру "Добрада" пов'язують тривалі партнерські зв'язки, то на запрошення відгукнулись і три команди зі Світловодської МТГ.

Протягом кількох годин учасники змагались на спортивних локаціях центрального стадіону "Колос" з п'яти дисциплін:  боча,  корнхол,  стрільба з пневмогвинтівки, бомбаскет, дартс. Командний формат був для нас трохи незвичним,  але він дозволив провести рекреаційні ігри динамічно та захопливо (до речі, цього разу світловодці не тільки змагалися, але й допомагали в суддівстві). Гарні результати наші учасники показали у змаганнях з дартсу, корнхолу,  що дало їм змогу посісти почесні місця посередині турнірної таблиці.  Стійкість та наполегливість команди Марії та Дар'ї Податель, Олени Баран у боротьбі організатори відзначили окремою нагородою "За волю до перемоги". 

Після завершення спортивної програми на учасників чекала смачнюща козацька каша і дружнє спілкування. Додому добрадівці повертались сповнені гарних вражень і вдячності господарям змагань за приділену увагу й гостинність.  Окрема подяка ТОВ «Світ-Автолегіон» та особисто Сергеєву В.А. за традиційно високий рівень обслуговування і розуміння потреб пасажирів з особливими можливостями. 

Рекреаційний спорт має великий вплив на фізичне і психологічне здоров'я людини, особливо в період відновлення, після травм. Рухова активність зміцнює витривалість, поліпшує наше самопочуття й емоційний стан, допомагає знизити рівень стресу, який для багатьох з нас став уже майже звичним явищем на тлі важких подій. Через взаємодію спорт сприяє відновленню життєстійкості, зміцненню соціальних зв'язків і покращенню якості стосунків між людьми. Тож якщо відчуваєте потребу в додатковому ресурсі, прагнете дружньої підтримки або самі готові надавати її іншим – долучайтесь до тренувань! Завжди чекаємоі будемо раді новим друзям.

Дякуємо за стійкість, мужність воїнам ЗСУ та за можливість проведення подібних заходів!

Олена Шаньгіна, голова Центру «Добрада».
[img][/img]
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!