» » «Екстренку» перевірять

«Екстренку» перевірять

Робоча група «Прозорість та підзвітність» розпочне перевірку якості надання екстреної медичної допомоги на Кіровоградщині  - повідомляє  Кіровоградська обласна державна адміністрація.

Розпорядженням начальника Кіровоградської ОВА призначена робоча група з перевірки надання медичної допомоги жителям області КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради". 

Міністерством охорони здоров'я України разом з Національною службою здоров'я України проведено моніторинг якості надання медичних послуг лікарнями, хворим на інсульт пацієнтам, що законтрактовані Національною службою здоров'я України за пакетом "Медична допомога при гострому мозковому інсульті".

При аналізі даних моніторингу організації надання медичної допомоги хворим з підозрою на гострий мозковий інсульт на догоспітальному етапі встановлено, що такі пацієнти не завжди транспортуються бригадами екстреної медичної допомоги у законтрактовані НСЗУ заклади. 

Також надходять усні та письмові скарги від жителів Кіровоградщини на відмову працівників КНП"Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області" у прийомі викликів для надання екстреної медичної допомоги. 

Зазначимо, що метою перевірки надання медичної допомоги жителям області є недопущення в подальшому негативних наслідків у організації надання медичної допомоги хворим та раціональне використання установою існуючих фінансових ресурсів.
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!