» » Серед 33 команд області наші знавці посіли четверте місце

Серед 33 команд області наші знавці посіли четверте місце


Протягом п’яти днів (11-17 лютого 2021 року) юні інтелектуали Кіровоградщини виборювали першість у двох видах змагань – Чемпіонаті з гри «Ерудит» та Кубку з гри «Ерудит-команда».

Наше місто представляла команда «Фордак» («Попутний вітер»), представлена учнями ЗОШ № 2 (Гаращенко Олег, Вдовіченко Ашот, Тягній Даніїл, Жаров Михайло, Яцик Вікторія). Керівник команди – Сіромаха Анатолій Олександрович.

Чемпіонати з інтелектуальних ігор проводяться щорічно з метою популяризації інтелектуальних форм дозвілля серед школярів, активізації діяльності існуючих та створення нових осередків інтелектуального руху в закладах освіти Кіровоградської області.

Чемпіонати були проведені за правилами концепту «Думка-онлайн», основна ідея якого полягає у тому, щоб класичні ігри «Що? Де? Коли?, «Брейн-ринг», «Своя гра», «Ерудит-квартет» та ін. адаптувати до дистанційних, онлайн режимів проведення.

Весь інформаційний обмін між Оргкомітетом та керівниками команд здійснювався електронною поштою. Регулярний доступ до електронної пошти та своєчасне отримання і відправка всіх матеріалів – обов'язкова вимога до керівника команди. Крім цього, ще однією обов'язковою вимогою є доступ до всесвітньої мережі Інтернет та володіння навичками роботи у сервісах Zoom, Google, Мoodle, Youtube 

Змагання для учасників проводилися на ігровому пакеті, що складався зі 100 питань (класична гра «Ерудит-лото», в якій пропонуються питання і три варіанти відповіді – треба вибрати один). 

Ігровий матеріал у програмі Spring Suite у форматі SCORM-пакету було завантажено у мoodle.ocdut.kr.ua. Пакет питань був у вільному доступі тільки по 20 хвилин. Час однієї спроби –  6 хвилин. Кількість дозволених спроб – 1.

Наші знавці серед 33 команд – учасниць зайняли почесне 4-е місце, набравши 225 балів. Бажаємо нашій команді вдалого виступу на 5-6 етапі гри.

До слова, сьогодні уся освітянська спільнота шукає ефективні методи роботи з дітьми в умовах пандемії. Перехід на дистанційні форми навчального процесу, масової роботи з дітьми став доволі серйозним випробуванням для всіх учасників цього процесу – освітян, здобувачів освіти та їхніх батьків. Кіровоградський обласний ЦДЮТ, як флагман позашкілля Кіровоградщини, має у цьому напрямі значні здобутки. І одним із підтвердженням цього є обласні чемпіонати з інтелектуальних ігор. Висловлюємо подяку професійній команді Кіровоградського обласного ЦДЮТ, яка незважаючи на деякі технічні проблеми на високому рівні провела змагання!

Адміністрація ЦВПВ
[img]






[/img]
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!