» » Світловодські «Комети» не дали суперникам жодного шансу на перемогу!

Світловодські «Комети» не дали суперникам жодного шансу на перемогу!


З 19 по 21 лютого у Світловодську проходили ігри першої півфінальної четвірки Чемпіонату України з баскетболу сезону 2020-2021 серед юнаків 2007 року народження  (дивізіон Б).

За право вибороти 2 путівки в фінал змагалися команди: КДЮСШ «Комети» м. Світловодськ,  КІВС «СБК Львів»,  збірна команда міста Дружківки (чемпіони Донецької області) та обласна школа з баскетболу м. Маріупіль. 

У перший ігровий день наша команда зустрілася з суперниками із Дружківки. З перших хвилин хлопці захопили лідерство та застосовуючи різні схеми нападу та захисту не дали суперникам жодного шансу на перемогу! Фінальний рахунок 86 :46 на користь світловодських спортсменів. 

На другий день гра між «кометівцями» та командою Маріополя розвивалася за таким же сценарієм. Фінальний рахунок був ще красномовнішим 100:50! І вийшло так, що після перших двох днів змагань світловодці та львів’яни вирішили спір про вихід у фінал. Тож в останній ігровий день їхня  дуель мала суто спортивний характер. 

«Треба сказати, що наші хлопці добре і відповідально провели цю гру з командою Львова, яка  до зустрічі з нами не мала поразок,  – розповідає тренер «Комет» Володимир Лисак. – Ми постійно вели у рахунку і закінчили гру перемогою – 86:61». 

Тепер «Комети» чекають на імена суперників по фіналу, яких визначать ігри між командами КСЛІ «Київ Баскет», Запоріжжя, Чернівців та Школи баскетболу з м. Харків. Це буде з 23 по 25 лютого у Києві. 

«Хочу зазначити, що мої хлопці проявили себе як справжні патріоти, які вийшли і захистили честь міста. – продовжує  Володимир Лисак. –  Ми будемо докладати зусиль, щоб вибороти почесне право провести фінал Чемпіонату України у нашому рідному місті, який заплановано на 2-4 квітня цього року».

Користуючись нагодою тренер щиро дякує за підтримку розвитку баскетболу в місті Віктору Королю. Він упевнений, що баскетбол та інші види спорту дають можливість молоді розвиватися у правильному напрямку.  

Усіх з перемогою! 

[img]


































[/img]

Автор: Тетяна Дроздова

Фото: Ігор Котляров

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!