» » Нові сміттєві контейнери «не захотіли» брати участь у саботажі

Нові сміттєві контейнери «не захотіли» брати участь у саботажі


На понеділковій нараді секретар світловодської міськради Юрій Сапянов прирівняв директора КП ККП Олександра Плахотнього ледь не до саботажника. Ми спробували розібратися…

Та все по-порядку – до означеної наради Юрій Сапянов поширив у соцмережах пару «відосів»: як палає сміттєзвалище і нові сміттєві контейнери, які, замість того, щоб віддано служити громаді, чогось чекають на території ККП… Не інакше, як на нового секретаря міськради, якого кілька разів тужилися обрати світловодські депутати, чекають. Мовляв, буде чим новому секретареві улещувати світловодців, припустив Сапянов у своєму відео.

Опубліковано Юрієм Сапяновим Субота, 11 квітня 2020 р.

Опубліковано Юрієм Сапяновим Пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

От і на нараді, секретар згадав усе – і палаюче сміттєзвалище, і нові контейнери, і навіть комунальну дробарку, яка бездіяльно припадає пилом на тому ж ККП. 

Сьогодні і ми там побували… Там, де на сапянівському відео стояли контейнери – порожньо. Ми їх розвезли на місця їхньої дислокації, забравши сюди старі (їх ви можете бачите на фото), доповів Плахотній, пояснивши, Світловодськ охоплено 220-а контейнерами. Минулого року, замість старих, було встановлено сорок нових. Стільки ж і цьогоріч планується встановити. Виготовляє їх місцева фірма «Ґрадієнт». Виготовить вісім штук – комунальники приїздять, забирають і розташовують по місту.

«А де він (Сапянов, прим. авт.) нарахував їх на своєму відео зразу аж сорок штук, як він повідомив на нараді – не знаю», - дивується Плахотній.

Що ж до п’ятничної, 10 квітня, пожежі на сміттєзвалищі, то директор повідомив наступне… О 5-й ранку йому зателефонував його механік і повідомив про займання. Плахотній викликав пожежних. І до 16-ї години їхня машина і одна комбінатівська заливали водою сміттєві загоряння, яких налічувалося не менше п’яти – що безсумнівно вказує на навмисний підпал. А потім і дощ пішов.

«А він (Сапянов, прим. авт.) каже, що у п’ятницю увечері він там був – не гасив ніхто. Що, м’яко кажучи, не відповідає дійсності», - стверджує Плахотній. 

«А ще Сапянов вас «множив на нуль» за бездіяльність вашої дробарки, одночасно дякуючи іншим за те, що не дають Світловодську «потонути» у гіляках-дровиняках», - продовжив допит ваш кореспондент.

Так, вимушений був зізнатися допитуваний, ця дробарка, придбана минулого року у Львові за 80 тис грн і яка зберігається неподалік від діряво-іржавих сміттєвих контейнерів (її ви можете бачите на фото) – комбінатівський біль. Не тягне вона і все тут. І хто тільки не брався її лагодити – марно.

«Але придбана вона за кошти нашого підприємства. Не за бюджетні!», - додав у виправдання Плахотній. 

Фото з відкритих джерел,
відео Юрій Сапянов
[img]












[/img]

Автор: Віталій Асауленко

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!