» » Андрій Райкович: Відродити, відбудувати країну, таке наше із вами завдання

Андрій Райкович: Відродити, відбудувати країну, таке наше із вами завдання

 
На цьому сьогодні, 11 квітня, під час наради з керівниками громад і територій наголосив начальник військової адміністрації Андрій Райкович. Країну потрібно відбудовувати, тож будівельна галузь буде в пріоритеті.  
  

- Президент, Уряд вже визначили низку програм, зокрема зведення житла для переселенців. Це стратегічно важливий кейс: людям треба швидко збудувати нормальне житло. Буде житло - буде рух до роботи, до навчання, до життя, - переконаний Андрій Райкович. - Ми провели перші профільні наради з реалізації у нас, в області такої програми. Є проєктна вертикаль, тобто нам не доведеться щось придумувати. Задача - швидко визначитися із земельними ділянками. Грамотно, відповідно до вимог і потреб воєнного часу. Відродити, відбудувати країну, таке наше із вами завдання. 

 
Нині актуальне завдання - професійний аналіз усіх будівельних можливостей і ресурсів будівельної галузі області. Кооперації з іншими областями. У той же час варто згадати і про наявні, недобудовані проєкти. А їх немало.  

- Ми повинні відстоювати пріоритетні. На які держава погодиться виділити певне фінансування. Найперше - галузь охорони здоров’я. Об’єкти критичної інфраструктури. Колеги, мислимо реально. Всі ми бачимо і розуміємо, куди найперше підуть інвестиції і у які проєкти. Країну треба піднімати з руїн. Разом із тим, якщо ми включені у загальнонаціональну програму, то ми повинні чітко і фахово акумулювати всі можливості області, - наголосив начальник військової адміністрації. 

 
В умовах воєнного часу треба працювати з сьогодні на завтра, переконаний Андрій Райкович. Коли будуватимуться житлові квартали, то треба прораховувати усі інфраструктурні супутники: школи, садочки, медицина, транспортні можливості.

Валерія Мучлер

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!