» » Дякую долі за можливість бути потрібною!

Дякую долі за можливість бути потрібною!

Розповідь Лариси Ляшенко – директорки Світловодського міського Палацу культури і волонтерки водночас, про чергову поїздку до наших захисників зачепила своєю емоційністю. Ми вирішили, що прочитати її повинні і прихильники «Вечірки» для розуміння того, що рухає такими активними людьми. 
  • Третього квітня знову на Схід, знову туди, де від спілкування з захисниками України розумієш, як нам з ними пощастило! Вони розумні, сильні, надійні, вони витримають усе і переможуть! А ми пишаємося, що знайомі з ними і раді бути до них дотичними. Дякую долі за можливість бути потрібною… 
Сьогодні хочу подякувати своїй команді. Після першої поїздки на фронт,  у травні 2023 року, я не відчула втоми, хоча дорога не близька… Чому так?

Відповідь знайшлася пізніше. Перша складова  - це бригада, яка готувала поїздку, талановита і працьовита. У кожного своя історія: хтось співає, хтось готує, хтось в’яже, ремонтує, робить свої внески у спільну справу. Друга складова – команда,  з якою сідаєш в машину, стовідсотково комфортна і приємна. Ті, з ким мчиш  500+ кілометрів в один бік, через декілька зупинок, коротких зустрічей,  фото на згадку і… знову 500 + км назад, до рідного міста.  Третя складова, головна:  ті, до кого їдеш, наші захисники та захисниці. Відчути причетність до вмотивованих, сміливих, розумних, які там 24/7 стикаються з нереальними випробуваннями, вирішують найскладніші задачі, це щастя! 

Величезний респект усім, хто підтримав наших захисників: це співак YAKTAK & Ко  та його команда – ви фантастичні, талановиті, з великим серцем; волонтерська група "З турботою про захисників" з Деріївки Онуфріївської громади – ваша смачна домашня їжа вже має велике коло своїх шанувальників на передовій; народний депутат України Олесь Довгий та його помічниця Марія Басараб – ваша допомога різноманітна і вчасна; волонтерська група "Ми для вас надійний тил. Світловодськ"  - дякуємо за величезну маскувальну сітку; Віка Маркусь & м’ясний магазин "Домашня свинка" – сало засолили, а з м’яса приготували безліч смаколиків; родині Ірини та Валентина Козярчуків за домашні страви та солодощі; Дмитру Погорілому – за традиційно смачні сирники; Максу Дмитрієву – за новинку сезону – пасту Амосова; Оксана Зацепа та Ольга Миславська – ваші пухкі пиріжки просто феєричні; Надія Клокар, Марія Дмитренко, Олена Макогон, Лариса Москаленко, Ніна Макогон, Марія Сущенко, Дмитро Поліщук, Світлана Рибакова, Світлана Ситник, Вікторія Павличенко, Андрій Старовойда, Тетяна Банкова, колективи Павлівського та Великоскелівського будинків культури – дякуємо за донейти. Вдячні прихожанам ПЦУ, що на вул. Конька, 31 (настоятель Сергій Панащук) за домашню випічку. Дякуємо працівникам "Маркетопту", які регулярно забезпечують наші поїздки пластиковою тарою. 

Окремий респект вокальним колективам та солістам міського Палацу культури та жителям міста, які роблять грошові внеки, підтримуючи наших захисників.

І нагадую собі і кожному: ми переможемо тільки тоді, коли не тільки військові, а й цивільні люди всієї України будуть єдиним цілим. Упевнена,  ми зможемо, бо ми того варті! Рухаємося далі. Разом.

"СВ"
[img][/img]
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!