» » Фотографувала вечірнє місто Світловодськ - отримала інфаркт

Фотографувала вечірнє місто Світловодськ - отримала інфаркт


Світлана Григор’єва – фотографиня. Користувачі фейсбуку добре знають її, завдяки численним фотографіям з краєвидами міста Світловодська, які вона регулярно розміщає на своїй сторінці. Це ї тема. «Фотографую місто, щоб самій ходити на прогулянки, бути зайнятою, не перетворюватися на бабу з шаблонним мисленням на схилі літ», - так про мету своєї діяльності розповідає сама Світлана. 

З’ясувалося, що захоплення фотографією вранішнього, денного чи вечірнього міста може бути небезпечним. Про дикий випадок, що стався з нею 19 серпня, розповідає сама Світлана Григор’єва з ліжка однієї з Кременчуцьких лікарень, куди вона потрапила з інфарктом міокарда. 

«19 серпня о 21-й  годині пішла я фотографувати рожевий місяць, який виглядав з-за будинку №3, що по вулиці Богуна, неподалік від мого дому. Трішки відійшла у бік, де темніше, бо заважали дерева, аж тут з темряви вистрибнув якийсь дрібної статури чорнявий чоловік, учепився в мою сумку і почав галасувати: «Я спіймав «закладчицю» наркоти, покажи, що в сумці!».  На його галас з’явився вже вгодований чоловік і вони удвох почали крити мене матом і намагатися видерти сумку з моїх рук. Я чинила спротив і благала про допомогу. Мене чули, напевне з будинку, у якому була колись ощадкаса, але ніхто не відгукнувся, не викликав поліцію. Можливо, тому, що мої кривдники тицяли якоюсь «корочкою» і кричали: «Ми самі поліція!».
Мені вдалося відірватися від них, сісти на лавку біля під’їзда, але вони наздогнали мене і продовжили екзекуцію. Говорили зі мною на «ти» і відбірним матом. Здирали з моєї голови бейсболку, фотографували. Ніхто не вийшов з під’їзду, ніхто не втрутився…

Як результат – я отримала гострий інфаркт і була транспортована на «швидкій» у Кременчук. Мене врятували, дякую лікарям, але попереду ще тривала реабілітація. Не маючи можливості звернутися до начальника поліції особисто, я написала йому через відкриті джерела: 
«Знайдіть цих покидьків, адже свідків безліч, які спостерігали за подією з вікон! Не можна допускати, щоб така сволота господарювала в місті і глумилася над слабкими…»


Чи почув Світлану Григор’єву начальник місцевого відділення поліції? Дізнаємося найближчим часом. 

Автор: Тетяна Дроздова

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!