» » Маліцький звільнив Френкеля за порушення Присяги

Маліцький звільнив Френкеля за порушення Присяги


Під прицілом відеокамери, яку тримав у руках депутат міськради Максим Бакуменко, у присутності заступника міського голови Юлії Орлової,  Віта Сухенко, начальник відділу кадрів виконкому вручила сьогодні, 8 лютого, розпорядження міського голови Андрія Маліцького Геннадію Френкелю, начальнику управління освіти особисто.

У документі, зокрема, написано:

«Звільнити Френкеля Геннадія Юрійовича, начальника управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради з 08 лютого 2021 року, на підставі абзацу 2 частини першої статті 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» за порушення Присяги посадової особи місцевого самоврядування». 

Ось текст присяги: 

"Усвідомлюючи свою    високу     відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно  служити  громаді   та  народові  України, неухильно дотримуватися Конституції  України та законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов'язки». 

Розпорядження підписане 5 лютого 2021 року, враховуючи висновок комісії із службового розслідування, який складено 5 лютого. Засідання цієї комісії відбулося теж 5 лютого. 

Знаючи про історію судової тяганини з попередником нинішнього міського голови Валентином Козярчуком та його заступницею Іриною Щербиною, ми вирішили запитати  звільненого Геннадія Френкеля як він оцінює дії влади щодо нього та про його подальші плани.  Ось що він повідомив:

«Усі дії Андрія Маліцького та його молодої команди давно описані Булгаковим у романі «Собаче серце». Я прочитав розпорядження, але так і не зрозумів, що ж стало підставою для звільнення. Висновок високопрофесійної комісії я не бачив. Слід сказати, що мене запрошували на засідання 5 лютого, але я на той час перебував у поліції, давав пояснення з приводу безглуздого звинувачення  мене безробітним Максимом Бакуменком у замовлянні конфлікту між ним і пенсіонером Кириловим. Про свої подальші дії я подумаю, але можу нагадати, що 27 разів я вже довів свою правоту у судах і отримав відшкодування за увесь період, коли мені не давав працювати Козярчук. Упевнений, що Маліцького, як людину неосвічену, не цікавлять ні вчителі, ні школярі, він не знає що і як робити, тому вдався до таких дій. І все це для того, щоб приховати свою бездіяльність». 

Запрошуємо і міського голову Андрія Маліцького також прокоментувати своє розпорядження і викласти на сайті Світловодської міської ради висновки комісії. Слід зазначити, що до цього часу він категорично відмовлявся співпрацювати з редакцією газети «Світловодськ вечірній».

 

Автор: Тетяна Дроздова

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!