» » Сергій Савич – в.о. головного лікаря КНП «Світловодська ЦРЛ»

Сергій Савич – в.о. головного лікаря КНП «Світловодська ЦРЛ»

Учора, 17 березня, міський голова Андрій Маліцький представив колективу комунального некомерційного підприємства «Світловодська ЦРЛ» Світловодської міської ради виконуючого обов’язки головного лікаря Сергія Володимировича Савича.

Звільнивши з посади головного лікаря Юрія Котенка, Андрій Маліцький  призначив з 11 березня по 10 травня виконуючим обов’язки головного лікаря Джейхуна Пашаєва, який обіймав посаду заступника головного лікаря ЦРЛ. Але тут щось пішло не так… Нове розпорядження міського голови і новий в.о. 

З відкритих джерел ми дізналися, що Сергій Савич  народився 4 лютого 1991 року, член політичної партії «Свобода», має приватну практику і кілька дипломів. Навчався у Харківському національному медичному університеті, Національному медичному університеті імені О.О Богомольця, у Національній медичній академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.  Має кілька спеціальностей, зокрема лікувальна справа та урологія.   

Крім цього він навчався ще й у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, вивчав публічне управління та адміністрування.

Він засновник компаній «Макро» і «Нація» .

Сергій Савич очолював список ВО «Свобода» по територіальному виборчому  округу №3 з виборів депутатів Світловодської міської ради 25 жовтня 2020 року. У цьому ж списку під номером 3 була його мати Савич Ольга Володимирівна, на той час директорка КП «Житлосвіт 2012». 
Сергй Савич – учасник АТО. 

За законом міська влада повинна оголосити конкурс на посаду головного лікаря, можливо, хтось наважиться скласти конкуренцію Сергію Савичу але цей дріб'язковий факт аж ніяк не заважає  владній команді вітати Сергія і називати його головним лікарем вже сьогодні. Принаймні, у соціальних мережах. 

Автор: Тетяна Дроздова

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!