» » Проблемой теплопостачання у Світловодську буде займатися заступник губернатора

Проблемой теплопостачання у Світловодську буде займатися заступник губернатора


Новий заступник Сергій Поліщук нового губернатора Андрія Назаренка. Які методи впливу на катастрофічну ситуацію з тепловими мережами у Світловодську він буде використовувати, скоро побачимо.

Ми добре пам’ятаємо, яких зусиль докладав перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, щоб налагодити контакти між СП ТОВ «Світловодськпобут», міською владою і численними бригадами – «рятувальників» з різних міст Кіровоградської і Полтавської областей. Минулої зими він днював і ночував у Світловодську і опалювальну кризу загалом вдалося подолати, хоча якісного тепла більшість споживачів так і не дочекалися. 

Цього року з теплом така ж історія. «Світловодськпобут» рапортує нагору, що усі котельні запрацювали, директор департаменту ЖКГ Кіровоградської ОДА Ольга Довжук доносить цю інформацію до керівництва області, керівництво ділиться цією радістю з широким загалом у соціальних мережах, ми ретранслюємо. Як результат – обуренню народу немає меж!  На відсутність тепла люди скаржаться в усі усюди, зокрема на «гарячу лінію» Кіровоградської ОДА. 

Саме під час роботи на «гарячій лінії» сьогодні, 12 листопада, Андрій Назаренко доручив своєму заступникові з питань ЖКГ та інфраструктури Сергію Поліщуку невідкладно відреагувати на проблему теплозабезпечення жителів Світловодська, про що і повідомив на своїй сторінці у фейсбуці:


«Терміново скеровую свого профільного заступника Сергія Поліщука у Світловодськ. Попри те, що ми знайшли порозуміння з керівником «Кіровоградгазу» Сергієм Осінським і теплопостачальнику дали носій для безперебійного старту опалювального сезону, містяни досі без тепла.
Щодня світловодці мені пишуть і ось сьогодні на «гарячу лінію» була маса дзвінків зі скаргами. У квартирі Тетяни Олександрівни з вулиці Героїв України,49 взагалі не було ще тепла. Скільки люди мають терпіти?!
Отже, завтра Сергій Юрійович займається вирішенням питання. Він досвідчений фахівець, тож, маю надію, проблему вдасться вирішити».

Автор: Тетяна Дроздова

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!