» » Або ви з нами, або відкривайте ворота!

Або ви з нами, або відкривайте ворота!


Таким зверненням до міського голови Валентина Козярчука закінчив своє відео-звернення  «Чистий мер» Євгеній Рахімбердієв, керівник спортивного клубу «Легіон» 


Що мав на увазі громадський активіст, ставлячи питання руба градоначальнику? Історія у короткому викладі така. «Легіонери» взялися за вирішення сміття у Світловодську простим способом. Запросили усіх охочих на суботник 28 вересня, щоб зробити місто чистішим і за підсумками закликати, як міську, так і районну владу, активніше і ефективніше працювати над проблемою сміття на території. Зібрали понад 50 мішків «непотрібу» на набережній та на переповнених сміттєвих майданчиках, підвезли до адмінбудинку і акуратно склали на порозі. Сфотографувалися і проінформували владу через соціальні мережі про свою добру справу.

Аж ось міський голова повернувся у місто з традиційного відрядження до столиці! Там він начебто вирішував питання перевиборів міської ради, хоча й дитині зрозуміло – ніяких дострокових виборів не буде з цілком зрозумілих причин. Але не про це зараз мова. Приїхав додому і дізнався про зухвалий вчинок «невідомих осіб», які вивалили сміття біля «мерії». На нараді доручив начальнику міськвідділу поліції Андрію Гулому негайно розібратися і вжити заходів! І закрутилося колесо! 

До Рахімбердієва завітав капітан поліції Максим Хоменко і попросив пояснити що то було. Організатор акції розповів, що допоміг владі, зібрав сміття, підвіз поближче до виконкому, тож їм залишилося тільки доставити його на сміттєзвалище. На думку Євгенія, «Легіонери» розбудили владу, мотивували до активних дій! Що тут не зрозуміло?

А на завершення відео-звернення запросив міського голову 19 жовтня прийти до спортивного клубу «Легіон» о 10:00 на черговий суботник. 

«Або ви з нами, або відкривайте ворота!» - сказав Євгеній Рахімбердієв.
 

Автор: Тетяна Дроздова

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!