» » Відомий астролог Віталій Верещагін планує провести кілька лекцій у Світловодську

Відомий астролог Віталій Верещагін планує провести кілька лекцій у Світловодську


Якщо вам потрібна допомога і ви вірити в силу астрології – прадавньої науки людства, зверніться до директора Астрологічного центру «Золотий тілець», що у Полтаві, Віталія Васильовича Верещагіна.

21 жовтня  Віталій Верещагін побував у Світловодську і завітав до міського голови, а потім обурений нетеплим прийомом зайшов до редакції газети. Не будемо переповідати суть розмови гостя з градоначальником, бо нас нам не було. Лише одну деталь згадаємо: не дав мер стакана води відвідувачу і своєї візитної картки теж. Ми запропонували Віталію Верещагіну кави, яку нам презентувала колега, що мешкає наразі в Італії, і він затримався надовго. Ми не заперечували, бо гість виявився цікавим співрозмовником. 

Розповідав, переважно, про свою 20-річну роботу в царині астрології. З лекціями  з практичної астрології він об’їздив усю Україну, Крим у тому числі, а потім і Росію. І увесь час навчався у найвідоміших фахівців цієї справи. 

Має низку титулів: доктор астрології, магістр окультних наук, хіромант, ректор астрологічної академії. До нього звертаються люди з проханням скласти індивідуальний гороскоп, зробити астрологічний прогноз. Пригадує, що 2010 році передбачав війну із Росією, розділ України. Один з високопосадовців спочатку крутив біля скроні, а потім, у 2014 році, знайшов у собі сили вибачитися. Тож і ми запитали, які визначні події він прогнозує зараз. Ось що розповів Віталій Верещагін: 

«Війна на сході України буде тривати допоки живе Путін. У грудні 2019 року може померти Трамп, а в січні-лютому 2020 може померти Путін. Столицею України стане Дніпро, Харкову не вдасться вибороти це право, бо там чорна енергетика. Київ піде під воду. До речі, те ж саме буде і з Москвою. Невеличке містечко біля Новгороду стане столицею Росії.  

В Україні невдовзі легалізують проституцію, торгівлю зброєю, гральний бізнес, легкі наркотики тощо. Скасують інститут президентства, буде у нас Гетьман з булавою, як весільний батько, без особливих повноважень…

Скоро у нас запрацює «інквізиція»,  усіх магів, колдунів, відьом і відьмаків візьмуть під жорсткий контроль і примусять платити податки.  На дурнях вони заробляти далі не зможуть. Залишаться лише визнані фахівці своєї справи.  

Місто Світловодськ справило на мене позитивне враження. За 10-бальною системою, я б поставив 9. Мер, навпаки, - негативне. І в приймальні превалює негативна енергетика, думаю це через невдоволення людей, які виходять з його кабінету. Більше нічого не хочу говорити. Він піде з посади на початку наступного року.  Місцеві вибори 2020 року дадуть реальний позитивний результат місту в плані розвитку. 

Я побував у міському краєзнавчому музеї. Його треба розвивати, розширювати площі. Не зважаючи те, що Світловодськ  – молоде місто, у вас є що показати туристам. Наприклад, набережну міста, яка  приваблює будь-яку людину, але водосховище – болото, з цим треба щось робити у глобальному масштабі.  

Селище Власівка має хороші перспективи, Будинок культури розташовано на гарному місці, там хороша енергетика. І місту, і селищу потрібен хороший господар, який зможе залучити інвесторів…»

Були ще прогнози щодо планети Земля у 3000-му році, про те, що чоловікам законодавчо дозволять мати кількох дружин, але про це якось іншим разом…

Поближче до справи. Віталій Верещагін планує провести лекції, щоб розповісти жителям  міста Світловодська і селища Власівки про свою улюблену науку – астрологію та її значення для людини. А якщо комусь із слухачів знадобиться індивідуальна консультація, залюбки її проведе. Тим більше, що він ще й хіромант і володіє мистецтвом гадання на картах краще за ромів – визнаних фахівців цієї справи. Отаке поєднання науки і окультизму! 

Хочете переконатися у його здібностях і можливостях, звертайтеся за телефонами: 068 250 81 18, 099 396 23 98.

«СВ»
[img]
[/img]
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!