» » «Золотий саксофон» Хмельниччини об’єднав друзів у Світловодську

«Золотий саксофон» Хмельниччини об’єднав друзів у Світловодську


Це не концерт, а зустріч друзів – наполягав  надзвичайно талановитий відомий музикант Михайло Броварний, даруючи якісну музику своїм слухачам у яхт-клубі «Кристал» 27 липня.

Під світловодським небом лунали відомі світові хіти у виконанні Михайла Броварного на саксофоні і кларнеті. Як це не дивно, цілком органічно вони перепліталися з народними гуцульськими мелодіями, які Михайло грав на сопілці, а також на західноукраїнських музичних інструментах – дводенцівці та тилинці. А народна пісня, виконана Михайлом акапельно «На зорі мене, мамо, збуди», зворушила усіх присутніх і довела, що перед нами – супер-талановита людина.  



Господар літнього майданчика, де відбувалася зустріч, Іван Дудінов вітав друзів власними щирими віршами. Їх було багато цього вечора, і більшість з них присвячена друзям, які не підведуть, не зрадять, а простягнуть руку допомоги у скрутний час. Але чимало поетичних рядків капітан (як тут його називають) склав про жінок, кохану дружину Світлану, маму. Були серед них жартівливі, а деякі викликали сльози не тільки у самого автора. Так що назвати вечір музично-поетичним можна з усією відповідальністю. 


Михайло Броварний і Сергій Батяшов час від часу поверталися до історії своєї дружби. Разом з Олександром Смірновим познайомилися вони у Карпатах на відпочинку років 10 тому і з того часу не випускали один одного з поля зору. А останні п’ять років Михайло відвідує Світловодськ. Уперше 2016 року зі старшим сином Едуардом і його проєктом реконструкції центральної площі Світловодська (до речі, син став переможцем конкурсу). Приїздив він сюди і з середнім сином Михайлом, а останні 2 роки – з дружиною Наталею та молодшим сином Єгорчиком.

«Броварні тут були усі», – сміється Михайло.

 Уже у Світловодську познайомилися і подружилися з Іваном Дудіновим, Миколою Щекотіхіним, Сергієм Прилипком, Михайлом Супруном, Іваном Юхименком, Ігорем Сафоновим та багатьма іншими людьми. 

«Світловодськ притягує відчуттям дружби. За цим ми і їдемо сюди, адже ніщо не може замінити нам неповторну атмосферу вашого міста», – ділиться Броварний.  

Усі учасники цікавого вечора, з ким довелося поговорити після його завершення, повторювали як мантру: 

«Михайло Броварний з Хмельницька приїхав у Світловодськ і об’єднав нас. Честь йому і хвала! Таких вечорів у нашому житті повинно бути більше, бо вони зближають людські душі…»

І неважливо, де ти живеш – на Заході чи Сході України, якою мовою ти говориш…
[img]
















































[/img]

Автор: Тетяна Дроздова

Фото: Ігор Котляров

Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!