» » Про продовження сесії Світловодської міськради, Вікторію Атамась та інше — Максим Бакуменко

Про продовження сесії Світловодської міськради, Вікторію Атамась та інше — Максим Бакуменко


Сесія Світловодської міської ради триває вже майже три тижні з постійними перенесеннями пленарних засідань. Чому так відбувається?

Якщо проаналізувати роботу останніх сесійних засідань, окремі депутати просто гальмують весь процес вирішення важливих питань для Світловодської громади, через свої політичні амбіції.  

По факту скажу наступне: деякі політичні фракції в останній раз без поважних причин не з’явилися на сесію, хоча, про дату проведення були сповіщені належним чином. Закон їх зобов’язує організовувати свій час таким чином, аби вони виконували свій прямий обов’язок — представляли інтереси громади у сесійній залі. Зірвана сесія та ігнорування депутатів знову відтерміновує вирішення окремих невідкладних питань. Тепер бачимо наслідки: обранці забули своїх виборців, як багато хто про свої обов’язки взагалі. Проте у період виборчої кампанії вони дуже добре обіцяли працювати для розвитку громади. 

Раджу жителям громади звернути увагу на депутатів, за яких був відданий їхній голос, адже бачимо, що деяких з них цікавлять у першу чергу питання щодо нових посад для себе, особливо деякі хочуть отримати ʺпортфельʺ секретаря міської ради. Але, на превеликий жаль, окремі депутати забули про питання наповнення бюджету та залучення інвестицій, які у період воєнного стану знайти важко.
Я вважаю, що краще б депутати думали, обговорювали та діяли задля належного проходження опалювального сезону, аби мешканці міста почувалися у комфорті. Гадаю, громада дасть належну оцінку депутатам-прогульникам. 

Закликаю всіх насамперед думати про розвиток громади та наповнення бюджету, а не про власні кар'єристські досягнення, адже будь-яке конструктивне рішення – це наше з вами спільне рішення, наша спільна з вами перемога! 

Щодо питання, на якому зараз відбувається піар деяких депутатів (про начебто звільнення начальника відділу з внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Вікторії Атамась), повідомляю наступне: ніякого звільнення не було, насправді закінчився строк трудового договору, буде він продовжений, чи ні, наразі мені невідомо. Навряд чи, за цим стоять якісь політичні мотиви. 

Світловодський міський голова Андрій Маліцький вже неодноразово закликав депутатський корпус до конструктивної роботи задля розвитку громади. Взагалі зараз не час сваритися і з'ясовувати стосунки підчас війни, потрібно об'єднуватися заради перемоги над ворогом, а не розколювати суспільство зсередини.

Максим Бакуменко, депутат Світловодської міської ради
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Популярне
“Добрадівці” побували на відкритому турнірі козацького багатоборства
Золоті призери чемпіонату міста Світловодська з футболу присвятили свою перемогу полеглому воїну Олександру Іванушку
Світловодські «Комети» будуть грати у фіналі чемпіонату України!
Дмитро Гонтар біг світловодською набережною, уявляючи, що біжить під київськими каштанами
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Мультiмедиа
У футбольному турнірі пам'яті Олександра Іванушка перемогла команда Світловодська
Світловодська громада попрощалася з Олександром Іванушком
Двісті дев'яту річницю від дня народження Тараса Шевченка відзначили у Світловодську (Доповнено)
Світловодськ попрощався з захисником України Сергієм Батяшовим
Щиро вітаємо всіх вчителів України з професійним святом!